LegekædenUdendørs legLøbecykler

Løbecykler

5 produkter
5 produkter
PUKY LØBECYKEL STR. M
KUNGLSLEVERING
Puky løbecykel str. m plus kiwiUdelegetøj
679,95 DKK
(0)
Puky løbecykel str. m plus kiwi
PUKY LØBECYKEL STR. M
KUNGLSLEVERING
Puky løbecykel str. m rose/pinkUdelegetøj
599,95 DKK
(0)
Puky løbecykel str. m rose/pink
PUKY LØBECYKEL STR. L
KUNGLSLEVERING
Puky løbecykel str. l blåUdelegetøj
679,95 DKK
(0)
Puky løbecykel str. l blå
PUKY LØBECYKEL STR. L
KUNGLSLEVERING
Puky løbecykel str. L rødUdelegetøj
679,95 DKK
(0)
Puky løbecykel str. L rød
PUKY LØBECYKEL STR. L
KUNGLSLEVERING
Puky løbecykel str. l - capt. sharkyUdelegetøj
749,95 DKK
(0)
Puky løbecykel str. l - capt. sharky

Løbecykler

Hos Legekæden finder du et stort udvalg af løbecykler. Hos os kan du finde løbecykler til små børn i diverse farver. En løbecykel er godt legetøj, som kan hjælpe dit barns færdigheder på mange forskellige måder. 

Løbecykler til børn

Har dit barn ikke har lært at cykle, eller dit barn blot ikke gammel nok til, at kunne det endnu, så vil du med fordel kunne investere i en løbecykel til dit barn. En løbecykel adskiller sig fra en almindelig cykel, da man med en løbecykel bruger benene til, at opbygge fart i stedet for pedaler. Dog bruger man stadig styret til, at bestemme hvilken retning man vil køre. En løbecykel er god træning som en start, inden man lærer hvordan man cykler på en rigtig cykel. 

Med en løbecykel lærer dit barn fra en ung alder, de fundamentale mekanismer for hvordan man bruger en cykel. Løbecykler styrker nemlig barnets motoriske evner, deres balance samt reaktionsevne, hvilket er vigtigt for at blive en god cyklist. Brug af en løbecykel er den bedste måde til, at blive en god cyklist på længere sigt. På trods af det er nemmere at køre på en løbecykel, kræver det stadig noget tilvænning for barnet at lære. Her kan med fordel demonstere overfor barnet hvordan man gør, for at give dem en bedre forståelse for konceptet. 

I hvilken alder er børn klar til at køre på løbecykel?

Der er stor forskel på børn og deres færdigheder. Derfor er det svært at give et konkret svar. På trods af det, er en tommelfingerregel for at køre på løbecykel minimum en alder på 1 år. Børn kører ofte på løbecykel i alderen 1-4 år, hvorefter de kan begynde at lære, at køre på en rigtig cykel. Løbecykler kommer i forskellige størrelser small, medium og large. Her er det vigtigt, at være opmærksom på, hvor stort dit barn er i forhold til andre jævnaldrende børn. For at undgå at købe en løbecykel som ikke passer dit barn, har vi hos Legekæden løbecykler, som kan justeres i både sæde- og rat højde. 

Puky løbecykler

Hos os kan du finde et stort udvalg af løbecykler fra Puky. I vores udvalg har vi Puky løbecykler med to hjul, i en række forskellige farver. Vi har Puky løbecykler til børn i mange aldre. Puky er kendt for deres høje kvalitet og lækre design. Du har mulighed for at se hele udvalget i denne kategori.