Legekæden

Psykologiske thrillere

Hører ind under:
Thrillere / spændingsromaner
0 produkter

Psykologiske thriller

Tør du læse disse bøger, når du er alene hjemme?

Psykologiske thrillere er dem der kravler helt ind under huden på dig. Dem der får dig til at spidse ørerne en ekstra gang, hvis du hører en ukendt lyd. Dem der får de små nakkehår til at rejse sig. Kort sagt, så er psykologiske thriller bøger dem, hvor forfatteren spiller dig et puds, og hvor du bliver usikker på, hvem og hvad du kan stole på i løbet af bogens handling.

De psykologiske thrillerbøger indeholder et vist element af spænding, men hvorimod de klassiske krimier ofte fokuserer på forbrydelsen og opklaringen, så fokuserer en psykologisk thriller i høj grad på de underliggende farer og personkarakterernes psykologiske udvikling igennem romanen. Det kan ofte være svært at regne ud, hvordan plottet forløber i en psykologisk thriller, netop fordi du aldrig kan vide med sikkerhed, hvilken udvikling karaktererne tager. Den person du var sikker på, er uskyldig, kan pludselig vise sig at være morder grundet nogle omstændigheder du, som læser, ikke havde set komme. Og lige netop disse fascinerende plottwists er med til at gøre de psykologiske thrillere til vanvittig god læseunderholdning. Det er den slags bog, du kan forsvinde ned i, og du kommer først op til overfladen igen, når bogen er læst færdig, fordi du simpelthen bare lige må have at vide, hvad det hele ender med.

Lad dig forsvinde ned i de psykologisk thriller bøger og mærk hjertet slå lidt hurtigere og åndedrættet der sidder fast i halsen, mens du finder frem til, hvem den skyldige er.