LegekædenZven Balslev

Bøger skrevet af Zven Balslev

0 produkter

Mere om Zven Balslev

Zven Balslev har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Balslev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Radbrækket 8" udgivet af Cult Pump - "RADBRÆKKET #7" udgivet af Cult Pump - "Tripple fat transfer" udgivet af Cult Pump - "Pisdrøm" udgivet af Escho - "Duerne flyver højt over byen" udgivet af Aben Maler - "Pulp magma" udgivet af Fahrenheit

Zven Balslevs bøger

Du kan bestille seks bøger af Zven Balslev her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Zven Balslev kommer i forskellige formater. Balslevs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Zven Balslevs "Radbrækket 8"

Hos Bog & idé er "Radbrækket 8" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Cult Pump, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Zven Balslev "RADBRÆKKET #7"

"RADBRÆKKET #7" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cult Pump.
Detaljer
Fulde navn:
Zven Balslev