LegekædenWulffmorgenthaler

Bøger skrevet af Wulffmorgenthaler

2 produkter
2 produkter
Mugge og hans mærkelige hjerne
Mugge og hans mærkelige hjerneWulffmorgenthaler
199,95 DKK
Indbundet
(8)
Mugge og hans mærkelige hjerne
Mugge og vejfesten
Mugge og vejfestenWulffmorgenthaler
149,95 DKK
Hæftet
(5)
Mugge og vejfesten

Mere om Wulffmorgenthaler

Wulffmorgenthaler har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mugge og vejfesten" udgivet af Gyldendal - "Wulffmorgenthaler kalender 2020" udgivet af Politikens Forlag - "Wulffmorgenthaler - Den ultimative samling" udgivet af Politikens Forlag - "Mugge og hans mærkelige hjerne" i serien "Mugge" udgivet af Gyldendal - "Mugge og vejfesten" udgivet af Gyldendal

Mere om Wulffmorgenthalers bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Wulffmorgenthaler hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Wulffmorgenthaler bøger i udvalgte formater. Wulffmorgenthaler bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Wulffmorgenthalers "Mugge og vejfesten"

Det er muligt at købe Wulffmorgenthalers "Mugge og vejfesten" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Wulffmorgenthaler kalender 2020" af Wulffmorgenthaler

"Wulffmorgenthaler kalender 2020" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Wulffmorgenthaler