LegekædenVeronica Wagner

Bøger skrevet af Veronica Wagner

Læs mere om Veronica Wagner
0 produkter

Mere om Veronica Wagner

Veronica Wagner har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Disney Kig & Find Frost". Det er Forlaget Alvilda, der har publiceret den på dansk. "Disney Kig & Find Frost" er desuden udgivet i serien "Disney Kig & Find".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Veronica Wagners "Disney Kig & Find Frost"

Det er muligt at købe Veronica Wagners "Disney Kig & Find Frost" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i Wagners serie "Disney Kig & Find". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Alvilda.

Dette er en også en skøn bog fra Wagner, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Veronica Wagner