LegekædenUlrika Kestere

Bøger skrevet af Ulrika Kestere

Læs mere om Ulrika Kestere
3 produkter
3 produkter
Ikke flere småkager
Ikke flere småkagerUlrika Kestere
369,95 DKK
Hardback
Ikke flere småkager
Fødselsdagen
FødselsdagenUlrika Kestere
369,95 DKK
Hardback
Fødselsdagen
Vilde naboer
Vilde naboerUlrika Kestere
369,95 DKK
Hardback
Vilde naboer

Mere om Ulrika Kestere

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Ulrika Kestere til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kestere.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fødselsdagen" udgivet af Turbine - "Pindsvinet og det store brombær" udgivet af Turbine - "Ottos uldne sweater" udgivet af Turbine - "Vilde naboer" udgivet af Turbine

Mere om Ulrika Kesteres bøger

Ulrika Kestere har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Kesteres bøger som hardback. Kesteres bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Turbine.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulrika Kesteres "Fødselsdagen"

Hos Bog & idé er "Fødselsdagen" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Ulrika Kestere "Pindsvinet og det store brombær"

Hos Bog & idé er "Pindsvinet og det store brombær" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrika Kestere