LegekædenUlrich Hub

Bøger skrevet af Ulrich Hub

Læs mere om Ulrich Hub
1 produkter
1 produkter
Ved arken klokken otte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ved arken klokken otteUlrich Hub
178,95 DKK
Hæftet
Ved arken klokken otte

Mere om Ulrich Hub

Ulrich Hub har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hub.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ved arken klokken otte" udgivet af Turbine - "Ved arken klokken otte" udgivet af Turbine - "Ved Arken klokken otte" udgivet af Turbine

Mere om Ulrich Hubs bøger

Du kan bestille tre bøger af Ulrich Hub her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Ulrich Hub kommer i flere forskellige formater. Hubs bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Turbine.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulrich Hubs "Ved arken klokken otte"

Hos Bog & idé er "Ved arken klokken otte" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Ulrich Hub "Ved arken klokken otte"

Det er muligt at købe Ulrich Hubs "Ved arken klokken otte" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrich Hub