LegekædenUlrich Busk Hoff

Bøger skrevet af Ulrich Busk Hoff

Læs mere om Ulrich Busk Hoff
3 produkter
3 produkter
Finn Foton og kvantecomputeren
Finn Foton og kvantecomputerenJan Egesborg
179,95 DKK
Indbundet
(1)
Finn Foton og kvantecomputeren
Havet
HavetKim Larsen
69,95 DKK
Hæftet
(1)
Havet
Havet
HavetJan Egesborg
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Havet

Mere om Ulrich Busk Hoff

Ulrich Busk Hoff har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Hoffs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finn Foton og coronavaccinen" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Finn Foton og Havets Klimakamp" udgivet af Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S - "Finn Foton og Elektromagnetismen" udgivet af Polyteknisk Forlag

Ulrich Busk Hoffs bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Ulrich Busk Hoff hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Ulrich Busk Hoff bøger i flere formater. Hoffs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Finn Foton og coronavaccinen" af Ulrich Busk Hoff

Det er muligt at købe Ulrich Busk Hoffs "Finn Foton og coronavaccinen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Polyteknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Finn Foton og Havets Klimakamp" af Ulrich Busk Hoff

"Finn Foton og Havets Klimakamp" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrich Busk Hoff