LegekædenTuutikki Tolonen

Bøger skrevet af Tuutikki Tolonen

Læs mere om Tuutikki Tolonen
2 produkter
2 produkter
Et monster i skabet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et monster i skabetTuutikki Tolonen
348,46 DKK
Hardback
(0)
Et monster i skabet
Agnes og drømmenes nøgle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Agnes og drømmenes nøgleTuutikki Tolonen
169,96 DKK
Indbundet
(0)
Agnes og drømmenes nøgle

Mere om Tuutikki Tolonen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Tuutikki Tolonen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Tolonen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et monster i skabet" udgivet af Turbine - "Agnes og drømmenes nøgle" udgivet af ABC FORLAG

Bøger skrevet af Tuutikki Tolonen

Der er to tilgængelige udgivelser af Tuutikki Tolonen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Tuutikki Tolonen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Tolonen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Et monster i skabet" af Tuutikki Tolonen

Hos Bog & idé er "Et monster i skabet" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Tuutikki Tolonen "Agnes og drømmenes nøgle"

"Agnes og drømmenes nøgle" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC FORLAG.
Detaljer
Fulde navn:
Tuutikki Tolonen