LegekædenTurk

Bøger skrevet af Turk

Læs mere om Turk
2 produkter
2 produkter
Clifton 1 - Clifton og højredrejningen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Clifton 1 - Clifton og højredrejningenTurk & Zirdou
148,95 DKK
Indbundet
(0)
Clifton 1 - Clifton og højredrejningen
Clifton 2 - Just married
BOEGERTILSTAERKPRIS
Clifton 2 - Just marriedTurk & Zidrou
148,95 DKK
Indbundet
(0)
Clifton 2 - Just married

Mere om Turk

Hvis du leder efter en bog af Turk, finder du et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder -s bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Turks bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kom tilbage, lille Sheba" udgivet af Hoff & Poulsen - "Clifton 2 - Just married" i serien "Clifton" udgivet af Shadow Zone Media - "Clifton 1 - Clifton og højredrejningen " i serien "Clifton" udgivet af Shadow Zone Media - "Min kusse" udgivet af Books on Demand - "Min kusse" udgivet af Books on Demand - "Smertehåndtering" udgivet af Gyldendal - "Istanbul & the Turkish Coast" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Hvor vil du hen?" i serien "Dany" udgivet af Donovan Comics - "Regndansen" udgivet af AKS¤Hjulet

Turks bøger

Turk har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. -s bøger kommer i et udvalg af formater. - har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Turks "Kom tilbage, lille Sheba"

"Kom tilbage, lille Sheba" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hoff & Poulsen.

"Clifton 2 - Just married" af Turk

Det er muligt at købe Turks "Clifton 2 - Just married" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Clifton". Det er Shadow Zone Media, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Turk