LegekædenTom Jackson

Bøger skrevet af Tom Jackson

Læs mere om Tom Jackson
4 produkter
4 produkter
Den fantastiske bog om insekter og edderkopper
Den fantastiske bog om insekter og edderkopperBarbara Taylor
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Den fantastiske bog om insekter og edderkopper
Den fantastiske bog om farlige dyr
Den fantastiske bog om farlige dyrTom Jackson
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Den fantastiske bog om farlige dyr
Den fantastiske bog om dinosaurer
Den fantastiske bog om dinosaurerTom Jackson
229,95 DKK
Indbundet
(1)
Den fantastiske bog om dinosaurer
Den fantastiske bog om fugle
Den fantastiske bog om fugleTom Jackson
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Den fantastiske bog om fugle

Mere om Tom Jackson

Der er en del bøger fra Tom Jackson tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Jackson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den fantastiske bog om farlige dyr" udgivet af CARLSEN - "Den fantastiske bog om insekter og edderkopper" udgivet af CARLSEN - "Eventyret om transport" udgivet af Gads Børnebøger - "Den fantastiske bog om dinosaurer" udgivet af CARLSEN - "Den fantastiske bog om pattedyr" udgivet af CARLSEN - "Regnskove" i serien "Globale økosystemer" udgivet af GO Forlag

Mere om Tom Jacksons bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Tom Jackson hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Jacksons bøger fås kun som indbundet. Tom Jackson bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den fantastiske bog om farlige dyr" af Tom Jackson

Det er muligt at købe Tom Jacksons "Den fantastiske bog om farlige dyr" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.

"Den fantastiske bog om insekter og edderkopper" af Tom Jackson

Hos Bog & idé er "Den fantastiske bog om insekter og edderkopper" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Jackson