LegekædenTom Gauld

Bøger skrevet af Tom Gauld

Læs mere om Tom Gauld
1 produkter
1 produkter
Bibliotekarernes hævn
Bibliotekarernes hævnTom Gauld
279,95 DKK
Indbundet
(4)
Bibliotekarernes hævn

Mere om Tom Gauld

Hvis du mangler en bog fra Tom Gauld, ser du et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Gaulds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Goliat" udgivet af Aben maler - "Begge to" udgivet af Aben Maler

Tom Gaulds bøger

Du kan købe to bøger af Tom Gauld her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Tom Gauld kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Gauld er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Aben maler.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tom Gaulds "Goliat"

"Goliat" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aben maler.

"Begge to" af Tom Gauld

Det er muligt at købe Tom Gaulds "Begge to" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aben Maler, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Gauld