LegekædenTiril Valeur

Bøger skrevet af Tiril Valeur

Læs mere om Tiril Valeur
4 produkter
4 produkter
Milla leder efter guld
Milla leder efter guldSelma Lønning Aarø
379,95 DKK
Hardback
Milla leder efter guld
Leo ønsker sig en onkel
Leo ønsker sig en onkelTiril Valeur
99,95 DKK
Indbundet
Leo ønsker sig en onkel
Leo vil have en onkel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Leo vil have en onkelTiril Valeur
88,95 DKK
Indbundet
Leo vil have en onkel
Milla redder Amazonas
BOEGERTILSTAERKPRIS
Milla redder AmazonasSelma Lønning Aarø
318,95 DKK
Hardback
Milla redder Amazonas

Mere om Tiril Valeur

Hvis du søger en bog skrevet af Tiril Valeur, tilbyder vi et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Valeurs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Leo ønsker sig en onkel" i serien "Læsehaj-serien" udgivet af Lamberths Forlag - "Leo ønsker sig en onkel" i serien "Læsehaj-serien" udgivet af Lamberth - "Milla bestemmer" udgivet af Turbine - "Leo vil have en onkel" udgivet af Lamberth

Bøger skrevet af Tiril Valeur

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Tiril Valeur hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Tiril Valeur bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Valeur er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tiril Valeurs "Leo ønsker sig en onkel"

Det er muligt at købe Tiril Valeurs "Leo ønsker sig en onkel" som ebog. "Leo ønsker sig en onkel" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Læsehaj-serien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberths Forlag.

"Leo ønsker sig en onkel" af Tiril Valeur

Hos Bog & idé er "Leo ønsker sig en onkel" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Læsehaj-serien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Tiril Valeur