LegekædenTina Sakura

Bøger skrevet af Tina Sakura

Læs mere om Tina Sakura
3 produkter
3 produkter
Bogen om Blom
Bogen om BlomTina Sakura Bestle
129,95 DKK
Indbundet
(7)
Bogen om Blom
På den anden side - noveller
BOEGERTILSTAERKPRIS
På den anden side - novellerTomas Lagermand Lundme
271,96 DKK
Hæftet
(3)
På den anden side - noveller
Horisonten og sådan noget
BOEGERTILSTAERKPRIS
Horisonten og sådan nogetTina Sakura
348,46 DKK
Indbundet
(4)
Horisonten og sådan noget

Mere om Tina Sakura

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Tina Sakura. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Sakura.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bjørnen" udgivet af Carlsen - "Bjørnen" udgivet af CARLSEN - "Bjørnen " i serien "Carlsens billednoveller" udgivet af Carlsen - "Bette og Bjerg - Den uendelige høstfest" udgivet af Gyldendal - "Papirdrengen" udgivet af Gyldendal - "Og vinger" i serien "På den anden side" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Farsdreng" udgivet af Gyldendal - "På den anden side - noveller" udgivet af CARLSEN - "Papirdrengen" udgivet af Gyldendal - "Bogen om Blom" udgivet af Carlsen - "Bogen om Blom" udgivet af Carlsen - "Bogen om Blom" udgivet af CARLSEN - "Bezunk og egernet" udgivet af Gyldendal - "Bette og Bjerg - Rumtænnisten" udgivet af Gyldendal - "Bette og Bjerg - Bjerget af kager" udgivet af Gyldendal - "Ærtehalm - mug i Blåvandshuk" i serien "Ærtehalm" udgivet af Gyldendal - "Skyggefugl" udgivet af Gyldendal - "Ærtehalm" i serien "Ærtehalm" udgivet af Gyldendal - "Hund" udgivet af Gyldendal - "Det der er så mægtigt at det ikke kan være i noget brev" udgivet af Gyldendal - "Skyggefugl" udgivet af Gyldendal - "Ærtehalm 3 - Alting fryser" udgivet af Gyldendal - "Børnebibel fra nord" udgivet af Alfa - "Lortehjorte" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Ærtehalm 2 - Mug i Blåvandshuk" i serien "Ærtehalm" udgivet af Gyldendal - "Lille lort" udgivet af Alfa - "Papirdrengen" udgivet af Gyldendal - "Ærtehalm 1 - Ærtehalm" i serien "Ærtehalm" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tina Sakura

Du kan finde 28 bøger af Tina Sakura her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Tina Sakura kan købes i udvalgte formater. Tina Sakura bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tina Sakuras "Bjørnen"

"Bjørnen" er tilgængelig online som lydbog. Du kan derudover altid have "Bjørnen" af Tina Sakura med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Tina Sakura "Bjørnen"

Det er muligt at købe Tina Sakuras "Bjørnen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Sakura