LegekædenTimo Parvela

Bøger skrevet af Timo Parvela

1 produkter
1 produkter
Ella og Afpresseren
Ella og AfpresserenTimo Parvela
149,95 DKK
Hardback
(0)
Ella og Afpresseren

Mere om Timo Parvela

Der er forskellige bøger af Timo Parvela til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Parvelas nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ella og Afpresseren" udgivet af Forlagt Conta - "Vippen" udgivet af Turbine - "Tao i jordens indre" udgivet af Turbine - "Karrusellen" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Timo Parvela

Der er fire tilgængelige udgivelser af Timo Parvela hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Timo Parvela bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Parvela er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Timo Parvelas "Ella og Afpresseren"

Hos Bog & idé er "Ella og Afpresseren" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Forlagt Conta, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Timo Parvela "Vippen"

Det er muligt at købe Timo Parvelas "Vippen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Timo Parvela