LegekædenTessa Sillars-Powell

Bøger skrevet af Tessa Sillars-Powell

Læs mere om Tessa Sillars-Powell
1 produkter
1 produkter
Lav selv: Squishies, slim og modellervoks
Lav selv: Squishies, slim og modellervoksTessa Sillars-Powell
129,95 DKK
Hæftet
Lav selv: Squishies, slim og modellervoks

Mere om Tessa Sillars-Powell

Der er flere forskellige bøger skrevet af Tessa Sillars-Powell på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sillars-Powell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lav selv: Squishies, slim og modellervoks" udgivet af Turbine - "Loom bands" udgivet af Legind

Bøger af Tessa Sillars-Powell

Du kan købe to bøger af Tessa Sillars-Powell her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Tessa Sillars-Powell bøger i samtlige formater. Bøgerne af Sillars-Powell er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lav selv: Squishies, slim og modellervoks" af Tessa Sillars-Powell

"Lav selv: Squishies, slim og modellervoks" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Tessa Sillars-Powell "Loom bands"

"Loom bands" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Legind, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tessa Sillars-Powell