LegekædenTess Natanaelsson & Sarah Vegna

Bøger skrevet af Tess Natanaelsson & Sarah Vegna

Læs mere om Tess Natanaelsson & Sarah Vegna
3 produkter
3 produkter
Kimi får en hund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kimi får en hundTess Natanaelsson & Sarah Vegna
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Kimi får en hund
Kimi er med på arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kimi er med på arbejdeTess Natanaelsson & Sarah Vegna
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Kimi er med på arbejde
Kimi lærer at cykle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kimi lærer at cykleTess Natanaelsson & Sarah Vegna
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Kimi lærer at cykle

Mere om Tess Natanaelsson & Sarah Vegna

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Tess Natanaelsson & Sarah Vegna. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vegnas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kimi lærer at cykle" i serien "Kimi" udgivet af Lamberth - "Kimi er med på arbejde" i serien "Kimi" udgivet af Lamberth - "Kimi får en hund " i serien "Kimi" udgivet af Lamberth

Mere om Tess Natanaelsson & Sarah Vegnas bøger

Du kan købe tre bøger af Tess Natanaelsson & Sarah Vegna her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Vegnas bøger som indbundet. Bøgerne af Vegna er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Lamberth.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tess Natanaelsson & Sarah Vegnas "Kimi lærer at cykle"

Det er muligt at købe Tess Natanaelsson & Sarah Vegnas "Kimi lærer at cykle" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Kimi". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Tess Natanaelsson & Sarah Vegna "Kimi er med på arbejde"

Det er muligt at købe Tess Natanaelsson & Sarah Vegnas "Kimi er med på arbejde" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Kimi". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tess Natanaelsson & Sarah Vegna