LegekædenSven-Erik Svehag

Bøger skrevet af Sven-Erik Svehag

Læs mere om Sven-Erik Svehag
1 produkter
1 produkter
Hvorfor, far?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvorfor, far?Sven-Erik Svehag
128,95 DKK
Hæftet
Hvorfor, far?

Mere om Sven-Erik Svehag

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Sven-Erik Svehag. På listen nedenfor har du de seneste af Svehags udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Sven-Erik Svehags bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den reformerte klogskab" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Lygtemænd" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Fienden utan ansikte : farsoter och krig" udgivet af Carlsson Bokförlag

Mere om Sven-Erik Svehags bøger

Sven-Erik Svehag har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Sven-Erik Svehag kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Svehag er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sven-Erik Svehags "Den reformerte klogskab"

Hos Bog & idé er "Den reformerte klogskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

"Lygtemænd" af Sven-Erik Svehag

Det er muligt at købe Sven-Erik Svehags "Lygtemænd" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Forlaget Ravnerock, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sven-Erik Svehag