LegekædenStine Haynes

Bøger skrevet af Stine Haynes

Læs mere om Stine Haynes
1 produkter
1 produkter
K.ÆRLIGHED, Sort Læseklub
BOEGERTILSTAERKPRIS
K.ÆRLIGHED, Sort LæseklubStine Haynes
298,95 DKK
Indbundet
K.ÆRLIGHED, Sort Læseklub

Mere om Stine Haynes

Stine Haynes har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Haynes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Der er 31 dage i december" udgivet af Byens Forlag - "Der er 31 dage i december" udgivet af Byens Forlag - "Tæl til ti" udgivet af CARLSEN - "Tæl til ti" udgivet af Carlsen - "Fætter" i serien "Mellem os" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mellem os" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mellem os" udgivet af CarlsenPuls - "Tæl til ti" udgivet af CARLSEN - "Tæl til ti" udgivet af Carlsen - "Nederdele & kjoler for begyndere" udgivet af Turbine

Stine Haynes' bøger

Du kan købe ti bøger af Stine Haynes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Stine Haynes kan købes i flere forskellige formater. Stine Haynes bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stine Haynes' "Der er 31 dage i december"

"Der er 31 dage i december" kan købes som ebog. Med "Der er 31 dage i december" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Byens Forlag.

Stine Haynes "Der er 31 dage i december"

Det er muligt at købe Stine Haynes' "Der er 31 dage i december" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Byens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Haynes