LegekædenSofie Louise Dam

Bøger skrevet af Sofie Louise Dam

2 produkter
2 produkter
Hviskeleg
HviskelegMorten Dürr
379,95 DKK
Hardback
(5)
Hviskeleg
Stur stur nummer
Stur stur nummerKim Fupz Aakeson
299,95 DKK
Indbundet
(6)
Stur stur nummer

Mere om Sofie Louise Dam

Der findes en del bøger skrevet af Sofie Louise Dam på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Dam.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "#Parisjetaime" udgivet af Gyldendal - "Stur stur nummer" udgivet af Gyldendal - "Gespenster og gevækster – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2017" udgivet af Cobolt

Bøger skrevet af Sofie Louise Dam

Du kan købe tre bøger af Sofie Louise Dam her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Sofie Louise Dam fås i forskellige formater. Bøgerne af Dam er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"#Parisjetaime" af Sofie Louise Dam

Hos Bog & idé er "#Parisjetaime" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Stur stur nummer" af Sofie Louise Dam

Hos Bog & idé er "Stur stur nummer" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Louise Dam