LegekædenSofia Hahr

Bøger skrevet af Sofia Hahr

Læs mere om Sofia Hahr
1 produkter
1 produkter
Alfons og tallene
Alfons og talleneSofia Hahr
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Alfons og tallene

Mere om Sofia Hahr

Der findes forskellige bøger fra Sofia Hahr til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hahrs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alfons og tallene" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Alfons og tallene" udgivet af Gyldendal

Sofia Hahrs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Sofia Hahr hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Hahr som indbundet. Bøgerne af Hahr er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Alfons og tallene" af Sofia Hahr

Det er muligt at købe Sofia Hahrs "Alfons og tallene" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.

"Alfons og tallene" af Sofia Hahr

Hos Bog & idé er "Alfons og tallene" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sofia Hahr