LegekædenSissel Lie

Bøger skrevet af Sissel Lie

1 produkter
1 produkter
Misseren og den lille gule
Misseren og den lille guleSissel Lie
49,95 DKK
Indbundet
(0)
Misseren og den lille gule

Mere om Sissel Lie

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger fra Sissel Lie. På listen nedenfor finder du de seneste af Lies bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Misseren og den lille gule" udgivet af Vild Maskine - "Misseren er en dum skid, siger mor" udgivet af Vild Maskine

Sissel Lies bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Sissel Lie hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Lies bøger fås blot som indbundet. Bøgerne af Lie er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Vild Maskine.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sissel Lies "Misseren og den lille gule"

Hos Bog & idé er "Misseren og den lille gule" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vild Maskine.

"Misseren er en dum skid, siger mor" af Sissel Lie

"Misseren er en dum skid, siger mor" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Vild Maskine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sissel Lie