LegekædenSimon Kjær

Bøger skrevet af Simon Kjær

Læs mere om Simon Kjær
1 produkter
1 produkter
Læs med landsholdet - Simon Kjær
Læs med landsholdet - Simon KjærOle Sønnichsen
79,95 DKK
Indbundet
(0)
Læs med landsholdet - Simon Kjær

Mere om Simon Kjær

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Simon Kjær. På listen nedenfor finder du Kjærs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et forsvar for storbyen" udgivet af Gads Forlag - "Læs med landsholdet - og Simon Kjær" i serien "Læs med landsholdet Carlsens læsestart" udgivet af CARLSEN

Simon Kjærs bøger

Du kan bestille to bøger af Simon Kjær her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Simon Kjær fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Kjær er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Et forsvar for storbyen" af Simon Kjær

Hos Bog & idé er "Et forsvar for storbyen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"Læs med landsholdet - og Simon Kjær" af Simon Kjær

"Læs med landsholdet - og Simon Kjær" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er med i Kjærs serie "Læs med landsholdet Carlsens læsestart". Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Kjær