LegekædenShauna Edson & Giles Sparrow

Bøger skrevet af Shauna Edson & Giles Sparrow

1 produkter
1 produkter
Mars
MarsShauna Edson & Giles Sparrow
269,95 DKK
Hardback
(0)
Mars

Mere om Shauna Edson & Giles Sparrow

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Shauna Edson & Giles Sparrow. Bogen hedder "Mars". Den er publiceret af Gads Børnebøger på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Shauna Edson & Giles Sparrows "Mars"

Hos Bog & idé er "Mars" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gads Børnebøger, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Shauna Edson & Giles Sparrow skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Shauna Edson & Giles Sparrow