LegekædenSebastian Dorset

Bøger skrevet af Sebastian Dorset

Læs mere om Sebastian Dorset
1 produkter
1 produkter
Zuma, Delaney og de andre store løver
Zuma, Delaney og de andre store løverSebastian Dorset
299,95 DKK
Hardback
(0)
Zuma, Delaney og de andre store løver

Mere om Sebastian Dorset

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger fra Sebastian Dorset. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Dorset.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Zuma, Delaney og de andre store løver" udgivet af Our Sporting Heritage - "Kvinder, børn og andre tosser" udgivet af Rosenkilde - "Kvinder, børn og andre tosser" udgivet af Rosenkilde - "Slem hund! - en satirisk møgkøter" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Sebastian Dorsets bøger

Du kan bestille fire bøger af Sebastian Dorset her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Dorsets bøger kommer i et udvalg af formater. Dorsets bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sebastian Dorsets "Zuma, Delaney og de andre store løver"

Hos Bog & idé er "Zuma, Delaney og de andre store løver" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Our Sporting Heritage.

"Kvinder, børn og andre tosser" af Sebastian Dorset

"Kvinder, børn og andre tosser" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sebastian Dorset