LegekædenSanne Haugaard og Pia Aagesen

Bøger skrevet af Sanne Haugaard og Pia Aagesen

Læs mere om Sanne Haugaard og Pia Aagesen
2 produkter
2 produkter
Dyr i nød 2: Ninus og den gale kat
TILBUD
Dyr i nød 2: Ninus og den gale katSanne Haugaard og Pia Aagesen
55,96 DKK69,95 DKK
Indbundet
(0)
Dyr i nød 2: Ninus og den gale kat
Dyr i nød 1: Tre små katte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dyr i nød 1: Tre små katteSanne Haugaard og Pia Aagesen
58,06 DKK
Indbundet
(0)
Dyr i nød 1: Tre små katte

Mere om Sanne Haugaard og Pia Aagesen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Sanne Haugaard og Pia Aagesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Aagesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dyr i nød 2: Ninus og den gale kat" i serien "Dyr i nød" udgivet af Forlaget Alvilda - "Dyr i nød 1: Tre små katte" i serien "Dyr i nød" udgivet af Forlaget Alvilda

Mere om Sanne Haugaard og Pia Aagesens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Sanne Haugaard og Pia Aagesen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Aagesens bøger kommer blot som indbundet. Bøgerne af Aagesen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Alvilda.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dyr i nød 2: Ninus og den gale kat" af Sanne Haugaard og Pia Aagesen

Hos Bog & idé er "Dyr i nød 2: Ninus og den gale kat" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Aagesens serie "Dyr i nød". Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Dyr i nød 1: Tre små katte" af Sanne Haugaard og Pia Aagesen

Hos Bog & idé er "Dyr i nød 1: Tre små katte" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Dyr i nød". Det er Forlaget Alvilda, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Haugaard og Pia Aagesen