LegekædenSam Copeland

Bøger skrevet af Sam Copeland

Læs mere om Sam Copeland
2 produkter
2 produkter
Charlie forvandler sig til en T-rex
BOEGERTILSTAERKPRIS
Charlie forvandler sig til en T-rexSam Copeland
84,96 DKK
Indbundet
(0)
Charlie forvandler sig til en T-rex
Charlie forvandler sig til en kylling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Charlie forvandler sig til en kyllingSam Copeland
84,96 DKK
Indbundet
(0)
Charlie forvandler sig til en kylling

Mere om Sam Copeland

Der er flere forskellige bøger af Sam Copeland på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Copeland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Charlie forvandler sig til en T-rex" i serien "Charlie" udgivet af Gads Børnebøger - "Charlie forvandler sig til en kylling" i serien "Charlie" udgivet af Gads Børnebøger - "Charlie forvandler sig til en kylling " i serien "Charlie" udgivet af Gads Børnebøger - "Charlie forvandler sig til en T-rex" i serien "Charlie" udgivet af Gads Børnebøger - "Charlie 2: Charlie forvandler sig til en T-rex" udgivet af Flachs - "Charlie 1: Charlie forvandler sig til en kylling" i serien "Helt" udgivet af Flachs

Bøger af Sam Copeland

Du kan købe seks bøger af Sam Copeland her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Sam Copeland kommer i flere forskellige formater. Sam Copeland bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sam Copelands "Charlie forvandler sig til en T-rex"

"Charlie forvandler sig til en T-rex" kan købes online som lydbog. Med Sam Copelands "Charlie forvandler sig til en T-rex" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Copelands serie "Charlie". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Børnebøger.

Sam Copeland "Charlie forvandler sig til en kylling"

Hos Bog & idé er "Charlie forvandler sig til en kylling" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Sam Copelands "Charlie forvandler sig til en kylling" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er med i serien "Charlie". Det er Gads Børnebøger, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sam Copeland