LegekædenSalvérius

Bøger skrevet af Salvérius

Læs mere om Salvérius
0 produkter

Mere om Salvérius

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger skrevet af Salvérius. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blåfrakkerne: De blå og frakkerne" udgivet af Forlaget Zoom - "Blåfrakkerne: Hilsen fra bagholdet" udgivet af Forlaget Zoom - "Blåfrakkerne: Outlaw " i serien "Blåfrakkerne" udgivet af Forlaget Zoom - "Blåfrakkerne: På hemmelig mission" i serien "Blåfrakkerne" udgivet af Forlaget Zoom - "Blåfrakkerne: Farlig transport" i serien "Blåfrakkerne" udgivet af Forlaget Zoom - "Blåfrakkerne: For 1500 dollar mere" i serien "Blåfrakkerne" udgivet af Forlaget Zoom

Salvérius' bøger

Du kan bestille seks bøger af Salvérius her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra - som hæftet. Derudover er bøgerne fra - publiceret i serier, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Zoom.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Salvérius' "Blåfrakkerne: De blå og frakkerne"

Hos Bog & idé er "Blåfrakkerne: De blå og frakkerne" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Zoom.

Salvérius "Blåfrakkerne: Hilsen fra bagholdet"

Det er muligt at købe Salvérius' "Blåfrakkerne: Hilsen fra bagholdet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Zoom, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Salvérius