LegekædenSabrina Villarreal

Bøger skrevet af Sabrina Villarreal

1 produkter
1 produkter
De kaldte hende Hjertekriger
De kaldte hende HjertekrigerSabrina Villarreal
199,95 DKK
Hardback
(11)
De kaldte hende Hjertekriger

Mere om Sabrina Villarreal

Der er en del bøger fra Sabrina Villarreal på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Villarreal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De kaldte hende Hjertekriger" udgivet af Forfatterskabet.dk - "De kaldte hende Hjertekriger" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Sabrina Villarreals bøger

Sabrina Villarreal har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Villarreals bøger fås i flere forskellige formater. Villarreals bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De kaldte hende Hjertekriger" af Sabrina Villarreal

"De kaldte hende Hjertekriger" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "De kaldte hende Hjertekriger" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Sabrina Villarreal "De kaldte hende Hjertekriger"

Hos Bog & idé er "De kaldte hende Hjertekriger" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Sabrina Villarreal