LegekædenS. Desberg

Bøger skrevet af S. Desberg

Læs mere om S. Desberg
1 produkter
1 produkter
Tim & Thomas: I kløerne på Den Hvide Hånd
TILBUD
Tim & Thomas: I kløerne på Den Hvide HåndS. Desberg
79,96 DKK99,95 DKK
Hæftet
(0)
Tim & Thomas: I kløerne på Den Hvide Hånd

Mere om S. Desberg

Hvis du er på jagt efter en bog fra S. Desberg, kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Desbergs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skorpionen. Sandhedens maske" udgivet af Faraos Cigarer - "Skorpionen. Skyggen af en engel" udgivet af Faraos Cigarer - "Skorpionen. I faderens navn" udgivet af Faraos Cigarer - "Duftenes herre " i serien "Kasper Midnat" udgivet af Carlsen - "Skorpionen. Templets skat" i serien "Skorpionen" udgivet af Faraos Cigarer - "Skorpionen. Den hellige dal" i serien "Skorpionen" udgivet af Faraos Cigarer - "Skorpionen. Vatikanets onde ånd" i serien "Skorpionen" udgivet af Faraos Cigarer - "Skorpionen. Pavens hemmelighed" i serien "Skorpionen" udgivet af Faraos Cigarer - "Skorpionen. Djævelens mærke" i serien "Skorpionen" udgivet af Faraos Cigarer - "Skorpionen. Peters kors" i serien "Skorpionen" udgivet af Faraos Cigarer - "Tim & Thomas: Magdalena" i serien "Tim & Thomas" udgivet af Forlaget Zoom - "Tim & Thomas: I kløerne på Den Hvide Hånd" i serien "Tim & Thomas" udgivet af Forlaget Zoom

Mere om S. Desbergs bøger

S. Desberg har 12 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra S. Desberg fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Desberg udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

S. Desbergs "Skorpionen. Sandhedens maske"

"Skorpionen. Sandhedens maske" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Faraos Cigarer.

"Skorpionen. Skyggen af en engel" af S. Desberg

"Skorpionen. Skyggen af en engel" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Faraos Cigarer, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
S. Desberg