LegekædenRobert E. Howard - Jean-David Morvan - Pierre Alary

Bøger skrevet af Robert E. Howard - Jean-David Morvan - Pierre Alary

Læs mere om Robert E. Howard - Jean-David Morvan - Pierre Alary
1 produkter
1 produkter
Conan af Cimmeria - Den sorte kysts dronning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Conan af Cimmeria - Den sorte kysts dronningRobert E. Howard - Jean-David Morvan - Pierre Alary
158,95 DKK
Indbundet
Conan af Cimmeria - Den sorte kysts dronning

Mere om Robert E. Howard - Jean-David Morvan - Pierre Alary

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Robert E. Howard - Jean-David Morvan - Pierre Alary. Bogen hedder "Conan af Cimmeria - Den sorte kysts dronning". Det er Shadow Zone Media, der har publiceret den på dansk. "Conan af Cimmeria - Den sorte kysts dronning" er desuden udgivet i serien "Conan af Cimmeria".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Robert E. Howard - Jean-David Morvan - Pierre Alarys "Conan af Cimmeria - Den sorte kysts dronning"

"Conan af Cimmeria - Den sorte kysts dronning" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Alarys serie "Conan af Cimmeria". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Shadow Zone Media.

Dette er en også en fantastisk bog fra Alary, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Robert E. Howard - Jean-David Morvan - Pierre Alary