LegekædenRita Bitsch

Bøger skrevet af Rita Bitsch

Læs mere om Rita Bitsch
1 produkter
1 produkter
Scharlotte Schnurrhaar aus Katzenmünde
Scharlotte Schnurrhaar aus KatzenmündeRita Bitsch
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Scharlotte Schnurrhaar aus Katzenmünde

Mere om Rita Bitsch

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Rita Bitsch. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bitsch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Scharlotte Schnurrhaar aus Katzenmünde" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Dolken fra Dødemandsbjerget" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Katja Knurhår fra Katteminde" udgivet af mellemgaard - "Katja Knurhår fra Katteminde" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Fuck dig, Johannes" i serien "Gyldendals hjerteserie" udgivet af Gyldendal - "Dolken fra Dødemandsbjerget" udgivet af Facet - "Fuck dig, Johannes" i serien "Gyldendals hjerteserie" udgivet af Gyldendal - "Antons mail" i serien "Dingo. Grøn" udgivet af Gyldendal

Bøger af Rita Bitsch

Du kan købe otte bøger af Rita Bitsch her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Rita Bitsch bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Bitsch publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Scharlotte Schnurrhaar aus Katzenmünde" af Rita Bitsch

Hos Bog & idé er "Scharlotte Schnurrhaar aus Katzenmünde" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Rita Bitsch "Dolken fra Dødemandsbjerget"

Hos Bog & idé er "Dolken fra Dødemandsbjerget" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Dolken fra Dødemandsbjerget" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rita Bitsch