LegekædenRikke Ella Andrup

Bøger skrevet af Rikke Ella Andrup

Læs mere om Rikke Ella Andrup
3 produkter
3 produkter
Frederikke kommer til at grine
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frederikke kommer til at grineRikke Ella Andrup
124,46 DKK
Hardback
(2)
Frederikke kommer til at grine
Frederikke kommer til at stjæle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frederikke kommer til at stjæleRikke Ella Andrup
124,46 DKK
Hardback
(2)
Frederikke kommer til at stjæle
Frederikke kommer til at slå
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frederikke kommer til at slåRikke Ella Andrup
124,46 DKK
Hardback
(2)
Frederikke kommer til at slå

Mere om Rikke Ella Andrup

Der er mange bøger fra Rikke Ella Andrup online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Andrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frederikke kommer til at slå" i serien "Frederikke-bøgerne" udgivet af Forlaget Petunia - "Frederikke kommer til at stjæle" i serien "Frederikke-bøgerne" udgivet af Forlaget Petunia - "Frederikke kommer til at slå" udgivet af Forlaget Petunia - "Frederikke kommer til at stjæle" udgivet af Forlaget Petunia - "Frederikke kommer til at grine" udgivet af Forlaget Petunia

Rikke Ella Andrups bøger

Du kan bestille fem bøger af Rikke Ella Andrup her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Rikke Ella Andrup kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Andrup er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Petunia.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Frederikke kommer til at slå" af Rikke Ella Andrup

Det er muligt at købe Rikke Ella Andrups "Frederikke kommer til at slå" som ebog. Med "Frederikke kommer til at slå" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Andrups serie "Frederikke-bøgerne". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Petunia.

"Frederikke kommer til at stjæle" af Rikke Ella Andrup

Det er muligt at købe Rikke Ella Andrups "Frederikke kommer til at stjæle" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Frederikke kommer til at stjæle" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Frederikke-bøgerne". Det er Forlaget Petunia, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Ella Andrup