LegekædenRikke Braren Lauritzen

Bøger skrevet af Rikke Braren Lauritzen

Læs mere om Rikke Braren Lauritzen
1 produkter
1 produkter
Mindfulness på fire poter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindfulness på fire poterRikke Braren Lauritzen
168,95 DKK
Hæftet
(1)
Mindfulness på fire poter

Mere om Rikke Braren Lauritzen

Rikke Braren Lauritzen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Mindfulness på fire poter". Det er Historia, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mindfulness på fire poter" af Rikke Braren Lauritzen

Hos Bog & idé er "Mindfulness på fire poter" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Rikke Braren Lauritzen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Braren Lauritzen