LegekædenRegina Hegner

Bøger skrevet af Regina Hegner

Læs mere om Regina Hegner
3 produkter
3 produkter
Sofus Superscorer
Sofus SuperscorerRegina Hegner
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Sofus Superscorer
Sofus superscorer - Den nye angriber
Sofus superscorer - Den nye angriberRegina Hegner
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Sofus superscorer - Den nye angriber
Sofus superscorer juleafslutningen
Sofus superscorer juleafslutningenRegina Hegner
249,00 DKK
Indbundet
(0)
Sofus superscorer juleafslutningen

Mere om Regina Hegner

Hvis du er på jagt efter en bog fra Regina Hegner, ser du et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hegner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sofus Superscorer - den nye angriber" i serien "Sofus superscorer" udgivet af Lamberth - "Sofus Superscorer" udgivet af Lamberth - "Sofus Superscorer - juleafslutningen" udgivet af Lamberth - "Sofus Superscorer - juleafslutningen" udgivet af Lamberth - "Sofus Superscorer - den nye angriber" i serien "Sofus superscorer" udgivet af Lamberth - "Sofus Superscorer" udgivet af Lamberth

Regina Hegners bøger

Regina Hegner har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Regina Hegner fås i udvalgte formater. Bøgerne af Hegner er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lamberth.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sofus Superscorer - den nye angriber" af Regina Hegner

"Sofus Superscorer - den nye angriber" kan købes som e-bog. "Sofus Superscorer - den nye angriber" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Hegners serie "Sofus superscorer". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.

Regina Hegner "Sofus Superscorer"

Hos Bog & idé er "Sofus Superscorer" tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Sofus Superscorer" på din enhed og begynde at læse. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Regina Hegner