LegekædenRasmus Falbe-Hansen

Bøger skrevet af Rasmus Falbe-Hansen

Læs mere om Rasmus Falbe-Hansen
1 produkter
1 produkter
Kasper og karambolageklaveret
Kasper og karambolageklaveretRasmus Falbe-Hansen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Kasper og karambolageklaveret

Mere om Rasmus Falbe-Hansen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Rasmus Falbe-Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Falbe-Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fnullerfnuggernes historiske ABC" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kasper og karambolageklaveret" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Fodboldens ABC" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Fodboldens ABC" udgivet af F - "Historie i levende billeder" udgivet af Columbus

Bøger af Rasmus Falbe-Hansen

Du kan bestille fem bøger af Rasmus Falbe-Hansen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Falbe-Hansens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Falbe-Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fnullerfnuggernes historiske ABC" af Rasmus Falbe-Hansen

Det er muligt at købe Rasmus Falbe-Hansens "Fnullerfnuggernes historiske ABC" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kasper og karambolageklaveret" af Rasmus Falbe-Hansen

"Kasper og karambolageklaveret" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Falbe-Hansen