LegekædenRamón Cote

Bøger skrevet af Ramón Cote

Læs mere om Ramón Cote
1 produkter
1 produkter
Feliza og elefanten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Feliza og elefantenRamón Cote
215,76 DKK
Hardback
(2)
Feliza og elefanten

Mere om Ramón Cote

Der er bare én bog af Ramón Cote tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Feliza og elefanten". Det er Editorial Aurora Boreal, der har publiceret den på dansk. "Feliza og elefanten" er desuden tilknyttet serien "Borneboger".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ramón Cotes "Feliza og elefanten"

Hos Bog & idé er "Feliza og elefanten" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er en del af serien "Borneboger". Det er Editorial Aurora Boreal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ramón Cote fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ramón Cote