LegekædenRainer Oberthür og Barbara Nascimbeni

Bøger skrevet af Rainer Oberthür og Barbara Nascimbeni

Læs mere om Rainer Oberthür og Barbara Nascimbeni
1 produkter
1 produkter
Fadervor
BOEGERTILSTAERKPRIS
FadervorRainer Oberthür
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Fadervor

Mere om Rainer Oberthür og Barbara Nascimbeni

Rainer Oberthür og Barbara Nascimbeni har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Fadervor". Det er Alfa, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fadervor" af Rainer Oberthür og Barbara Nascimbeni

Det er muligt at købe Rainer Oberthür og Barbara Nascimbenis "Fadervor" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Alfa, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Nascimbeni, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rainer Oberthür og Barbara Nascimbeni