LegekædenQvistgaard Lise J.

Bøger skrevet af Qvistgaard Lise J.

Læs mere om Qvistgaard Lise J.
1 produkter
1 produkter
Efteråret
TILBUD
EfteråretQvistgaard Lise J.
95,96 DKK119,95 DKK
Hardback
(0)
Efteråret

Mere om Qvistgaard Lise J.

Du kan kun finde en enkelt bog af Qvistgaard Lise J. her hos Bog & idé. Det er "Efteråret". Det er Forlaget Elysion, der har publiceret den på dansk. "Efteråret" er desuden en del af serien "Midgård".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Qvistgaard Lise J. s "Efteråret"

"Efteråret" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i serien "Midgård". Det er Forlaget Elysion, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lise J. , som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Qvistgaard Lise J.