LegekædenPoul Erik Jespersen

Bøger skrevet af Poul Erik Jespersen

Læs mere om Poul Erik Jespersen
0 produkter

Mere om Poul Erik Jespersen

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Poul Erik Jespersen. Bogen hedder "Vild med - by og leg". Den er udgivet af 55° Nord på dansk. "Vild med - by og leg" er desuden en del af serien "Vild med".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Poul Erik Jespersens "Vild med - by og leg"

Det er muligt at købe Poul Erik Jespersens "Vild med - by og leg" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Jespersens serie "Vild med". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af 55° Nord.

Endnu en af Poul Erik Jespersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Erik Jespersen