LegekædenPoul Berg

Bøger skrevet af Poul Berg

Læs mere om Poul Berg
1 produkter
1 produkter
Tidsrejsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
TidsrejsenPoul Berg
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Tidsrejsen

Mere om Poul Berg

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger af Poul Berg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bergs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tidsrejsen" udgivet af People'sPress - "Tidsrejsen" udgivet af People's - "Tidsrejsen" udgivet af People's

Poul Bergs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Poul Berg hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bergs bøger fås i flere formater. Bergs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Poul Bergs "Tidsrejsen"

Hos Bog & idé er "Tidsrejsen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress .

"Tidsrejsen" af Poul Berg

Hos Bog & idé er "Tidsrejsen" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Tidsrejsen" på din enhed og begynde at læse. Det er People's, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Berg