LegekædenPiotr Socha

Bøger skrevet af Piotr Socha

Læs mere om Piotr Socha
2 produkter
2 produkter
Den store bog om træer
Den store bog om træerWojciech Grajkowski
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Den store bog om træer
Den store bog om bier
Den store bog om bierWojciech Grajkowski
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Den store bog om bier

Mere om Piotr Socha

Piotr Socha har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Socha.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store bog om træer" udgivet af CARLSEN - "Den store bog om bier" udgivet af CARLSEN

Mere om Piotr Sochas bøger

Piotr Socha har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Socha som indbundet. Sochas bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: CARLSEN.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Piotr Sochas "Den store bog om træer"

Hos Bog & idé er "Den store bog om træer" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.

Piotr Socha "Den store bog om bier"

Det er muligt at købe Piotr Sochas "Den store bog om bier" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Piotr Socha