LegekædenPeter Mikkelsen

Bøger skrevet af Peter Mikkelsen

Læs mere om Peter Mikkelsen
2 produkter
2 produkter
Gys på isen
Gys på isenPeter Mikkelsen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Gys på isen
Gys på museet
Gys på museetPeter Mikkelsen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Gys på museet

Mere om Peter Mikkelsen

Der findes forskellige bøger af Peter Mikkelsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mikkelsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sammenspil med QR-koder 4" udgivet af Dansk Sang - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af HansReitzels - "Sammenspil med QR-koder 3" udgivet af Dansk Sang - "Udtryk, musik og drama" i serien "Pædagoguddannelsen i fokus" udgivet af Kroghs Forlag - "Forældre og praksisfællesskaber i dagtilbud og skoler" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Pædagogen, professoren, personligheden" udgivet af Dafolo - "Sammenspil med QR-koder 2" udgivet af Dansk Sang - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Gys på isen" i serien "Mini gys" udgivet af Cadeau - "Sammenspil med QR-koder" udgivet af Dansk Sang - "Gys på museet" i serien "Mini gys" udgivet af Infoko - "Håndbog for sprogvejledere" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Pædagogisk arbejde med tosprogede børn" i serien "Pædagoguddannelsen i fokus" udgivet af Dafolo - "Udtryk, musik og drama" udgivet af Kroghs Forlag

Bøger af Peter Mikkelsen

Peter Mikkelsen har 14 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Mikkelsens bøger fås i udvalgte formater. Mikkelsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Mikkelsens "Sammenspil med QR-koder 4"

Det er muligt at købe Peter Mikkelsens "Sammenspil med QR-koder 4" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Sang.

"Håndbog til pædagoguddannelsen" af Peter Mikkelsen

"Håndbog til pædagoguddannelsen" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Mikkelsen