LegekædenPeter Frödin

Bøger skrevet af Peter Frödin

Læs mere om Peter Frödin
1 produkter
1 produkter
Lille Allan og dobbeltgængerskolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lille Allan og dobbeltgængerskolenLine Knutzon og Peter Frödin
159,96 DKK
HARDBACK
(2)
Lille Allan og dobbeltgængerskolen

Mere om Peter Frödin

Peter Frödin har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Frödins udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lille Allan - den menneskelige antenne" udgivet af Politikens Forlag - "Lille Allan og dobbeltgængerskolen" i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Politikens Forlag - "Lille Allan - den menneskelige antenne " i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Politikens Forlag - "Lille Allan og dobbeltgængerskolen" i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Politikens Forlag - "Lille Allan - den menneskelige antenne" i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Politikens forlag

Bøger skrevet af Peter Frödin

Peter Frödin har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Peter Frödin kan købes i udvalgte formater. Frödin har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lille Allan - den menneskelige antenne" af Peter Frödin

Hos Bog & idé er "Lille Allan - den menneskelige antenne" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Peter Frödin "Lille Allan og dobbeltgængerskolen"

Hos Bog & idé er "Lille Allan og dobbeltgængerskolen" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Lille Allan og dobbeltgængerskolen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Frödins serie "Politikens børnebøger". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Frödin