LegekædenPernille Stenskjær

Bøger skrevet af Pernille Stenskjær

Læs mere om Pernille Stenskjær
1 produkter
1 produkter
Nede i min børnehave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nede i min børnehavePernille Stenskjær
107,86 DKK
Hæftet
(0)
Nede i min børnehave

Mere om Pernille Stenskjær

Pernille Stenskjær har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Stenskjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nede i min børnehave" udgivet af mellemgaard - "Nede i min børnehave" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Pernille Stenskjær

Du kan købe to bøger af Pernille Stenskjær her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Pernille Stenskjær kan købes i flere formater. Bøgerne af Stenskjær er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af mellemgaard.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nede i min børnehave" af Pernille Stenskjær

"Nede i min børnehave" kan købes online som e-bog. Med "Nede i min børnehave" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

Pernille Stenskjær "Nede i min børnehave"

"Nede i min børnehave" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Stenskjær