LegekædenPernille Bønløkke Toustrup

Bøger skrevet af Pernille Bønløkke Toustrup

1 produkter
1 produkter
Femlingerne
FemlingerneAnders Morgenthaler
169,95 DKK
Hardback
(0)
Femlingerne

Mere om Pernille Bønløkke Toustrup

Der findes en del bøger af Pernille Bønløkke Toustrup tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Holly: Økuller, natløb og en mystisk ukulele" udgivet af Gads Børnebøger - "Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse" udgivet af Gads Børnebøger - "Vingummigoplen og røven i tasken" udgivet af Gads Børnebøger

Pernille Bønløkke Toustrups bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Pernille Bønløkke Toustrup hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra - kommer blot som indbundet. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Gads Børnebøger.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Holly: Økuller, natløb og en mystisk ukulele" af Pernille Bønløkke Toustrup

Hos Bog & idé er "Holly: Økuller, natløb og en mystisk ukulele" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Børnebøger.

Pernille Bønløkke Toustrup "Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse"

Det er muligt at købe Pernille Bønløkke Toustrups "Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Børnebøger, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Bønløkke Toustrup