LegekædenPernilla Gesén

Bøger skrevet af Pernilla Gesén

Læs mere om Pernilla Gesén
1 produkter
1 produkter
En hund til Hedvig
TILBUD
En hund til HedvigPernilla Gesén
103,96 DKK129,95 DKK
Indbundet
(0)
En hund til Hedvig

Mere om Pernilla Gesén

Der er forskellige bøger skrevet af Pernilla Gesén tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Gesén.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pen, papir og panik" i serien "Venner i klassen¤God læsestart" udgivet af Høst og Søn - "Fest og ballade" i serien "Venner i klassen¤God læsestart" udgivet af Høst og Søn - "Snige og snuse " i serien "Venner i klassen¤God læsestart" udgivet af Høst og Søn - "Lige i kassen" i serien "Venner i klassen¤God læsestart" udgivet af Høst og Søn - "Snige og snuse" i serien "Venner i klassen¤God læsestart" udgivet af Høst og Søn - "Bedst til hest" i serien "Venner i klassen¤God læsestart" udgivet af Høst og Søn

Mere om Pernilla Geséns bøger

Du kan finde seks bøger af Pernilla Gesén her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Geséns bøger kommer kun som indbundet. Bøgerne af Gesén er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Høst og Søn.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pen, papir og panik" af Pernilla Gesén

"Pen, papir og panik" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Geséns serie "Venner i klassen¤God læsestart". Det er Høst og Søn, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fest og ballade" af Pernilla Gesén

Det er muligt at købe Pernilla Geséns "Fest og ballade" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Venner i klassen¤God læsestart". Det er Høst og Søn, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernilla Gesén