LegekædenPaul McCartney

Bøger skrevet af Paul McCartney

1 produkter
1 produkter
Bedstefars grønne undervandsbåd
Bedstefars grønne undervandsbådPaul McCartney
369,95 DKK
Hardback
(0)
Bedstefars grønne undervandsbåd

Mere om Paul McCartney

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Paul McCartney. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra McCartney.
Bøgerne fra Paul McCartney udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Lyrics: 1956 to the Present" udgivet af Allen Lane - "Hey Grandude!" udgivet af Puffin Books - "Bedstefar med slag i" udgivet af Turbine - "Hey Grandude!" udgivet af Puffin Books

Bøger af Paul McCartney

Du kan købe fire bøger af Paul McCartney her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. McCartneys bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af McCartney er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Lyrics: 1956 to the Present" af Paul McCartney

Det er muligt at købe Paul McCartneys "The Lyrics: 1956 to the Present" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Allen Lane, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Hey Grandude!" af Paul McCartney

Hos Bog & idé er "Hey Grandude!" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Puffin Books, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul McCartney