LegekædenOskar Källner

Bøger skrevet af Oskar Källner

Læs mere om Oskar Källner
4 produkter
4 produkter
Imperiets arvinger 1 - Bortført
BOEGERTILSTAERKPRIS
Imperiets arvinger 1 - BortførtKarl Johnsson
148,95 DKK
Indbundet
(2)
Imperiets arvinger 1 - Bortført
Imperiets arvinger 2 - Jernrosen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Imperiets arvinger 2 - JernrosenKarl Johnsson
148,95 DKK
Indbundet
(1)
Imperiets arvinger 2 - Jernrosen
Imperiets arvinger 3 - Gravplaneten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Imperiets arvinger 3 - GravplanetenKarl Johnsson
148,95 DKK
Indbundet
Imperiets arvinger 3 - Gravplaneten
Imperiets arvinger 4 - Mindeskrinet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Imperiets arvinger 4 - MindeskrinetOskar Källner
148,95 DKK
Hardback
Imperiets arvinger 4 - Mindeskrinet

Mere om Oskar Källner

Oskar Källner har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Källner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Imperiets arvinger 3 - Gravplaneten" udgivet af Gyldendal - "Imperiets arvinger 2 - Jernrosen" udgivet af Gyldendal - "Imperiets arvinger 1 - Bortført" udgivet af Gyldendal

Mere om Oskar Källners bøger

Oskar Källner har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Källner som indbundet. Källners bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Imperiets arvinger 3 - Gravplaneten" af Oskar Källner

"Imperiets arvinger 3 - Gravplaneten" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Imperiets arvinger 2 - Jernrosen" af Oskar Källner

Det er muligt at købe Oskar Källners "Imperiets arvinger 2 - Jernrosen" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Oskar Källner