LegekædenØyvind Torseter

Bøger skrevet af Øyvind Torseter

Læs mere om Øyvind Torseter
2 produkter
2 produkter
Muledrengen
BOEGERTILSTAERKPRIS
MuledrengenØyvind Torseter
318,95 DKK
Indbundet
(6)
Muledrengen
Hvordan hunden fik sin våde snude
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvordan hunden fik sin våde snudeØyvind Torseter
208,95 DKK
Indbundet
(3)
Hvordan hunden fik sin våde snude

Mere om Øyvind Torseter

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Øyvind Torseter. På listen nedenfor har du Torseters seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvordan hunden fik sin våde snude" udgivet af Vild Maskine - "Muledrengen" udgivet af Høst og Søn

Øyvind Torseters bøger

Du kan finde to bøger af Øyvind Torseter her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Torseter som indbundet. Torseters bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvordan hunden fik sin våde snude" af Øyvind Torseter

Det er muligt at købe Øyvind Torseters "Hvordan hunden fik sin våde snude" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vild Maskine.

Øyvind Torseter "Muledrengen"

Det er muligt at købe Øyvind Torseters "Muledrengen" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Høst og Søn.
Detaljer
Fulde navn:
Øyvind Torseter